Loft inspiratie

Home » Interieur & lifestyle » Loft inspiratie
Loft 1 Parade kleedde deze loft aan met haar gelijknamige nieuwe collectie. Laat je inspireren door de kleuren, accessoires en materialen.

Stadse Stijl

Het interieur is rustig, urban of een tikje industriëel en wordt gecombineerd met comfort, luxe, warmte en kleur. Door de toepassing van ‘harde’ materialen in moderne huizen zoeken we een balans door te combineren met zachte materialen. Tapijt uit de Loft collectie is een warme aanvulling op industriële materialen als glas, steen en staal. Het is dé manier om meer warmte en comfort te creëren en het zorgt ervoor dat de akoestiek aanzienlijk verbetert.
 Loft 1  Loft 1  Loft 1
Ook op de werking en indeling van de ruimte kan worden ingespeeld. Het gemêleerde bouclé tapijt is namelijk niet alleen als kamerbreed tapijt in 4 meter breed verkrijgbaar, maar ook als volume of blind gebandeerd vloerkleed op maat.

De sfeer en stijl binnenshuis wordt verder versterkt door kleurkeuze. Parade Loft biedt een breed kleurenpallet met kleurtypen voor een rustige basis zoals zilvergrijs, beige, grafiet, zand of glace. Met kleuren als violet, lila, aloe, aqua, marine en messing is ook een kleurrijke, speelse vloer mogelijk! De rulle cottonlook van het tapijt, met lussen die variëren in lengte, versterkt dit speelse en dynamische gevoel.
Loft 5
Loft 1 Loft 1 Loft 1
Bron: Parade Tapijt
Lees meer over dit thema in het dossier: woonkamer