Keuken

Een bar bij huis? Zo creëer je er één!

Een bar bij huis Zo creëer je er één!
504Views

De magie van High Dining

Heb je weinig ruimte in huis, maar droom je van een eigen bar? High Dining is de oplossing! Vervang je lage eettafel door een hogere versie en zet er barkrukken omheen. Zo creëer je het echte bar gevoel in een handomdraai. En het mooie is dat je niet eens een extra kamer nodig hebt; de eethoek wordt gewoon een gezellige ontmoetingsplek voor vrienden en familie.

Benut je open keuken optimaal

Heb je een open keuken? Dan is het plaatsen van een kleine bar vaak wel mogelijk. Kijk naar de beschikbare ruimte en bepaal waar je een mooie bar kunt creëren. Gebruik bijvoorbeeld een keukeneiland of plaats een smalle, hoge tafel tegen een wand. Zo heb je een plek om te borrelen terwijl je kookt en kunnen je gasten gezellig aanschuiven.

Breng het feest naar buiten

Geen plek binnen voor een bar? Kijk eens naar buiten! Een kleine veranda, overkapping of zelfs een hoekje in de tuin kan al genoeg zijn om een sfeervolle buitenbar te creëren. Hier kun je in de zomermaanden heerlijk genieten van een drankje terwijl je de frisse buitenlucht opsnuift. Bovendien is het de perfecte plek voor zomerse feestjes en barbecues.

Accessoires en verlichting maken het verschil

Of je nu binnen of buiten een bar maakt, sfeervolle accessoires en verlichting zijn essentieel. Denk aan een mooie drankenkast, een stijlvolle ijsemmer of een paar mooie glazen. Verlichting is minstens zo belangrijk: kies voor warme, dimbare lampen om een gezellige sfeer te creëren. Vergeet niet om wat planten toe te voegen voor een extra vleugje gezelligheid.

Tips voor het kiezen van de perfecte barkrukken

Barkrukken zijn een belangrijk onderdeel van je huisbar. Kies voor comfortabele, stevige krukken die passen bij de stijl van je interieur. Kies de juiste zithoogte: de ideale afstand tussen de zitting en de bartafel is ongeveer 30 centimeter. Bekijk bijvoorbeeld de barkrukken van UrbanSofa.

Met deze tips ben je klaar om een sfeervolle bar in je eigen huis of tuin te creëren. Of je nu kiest voor High Dining, een bar in je open keuken of een gezellige buitenbar, met de juiste meubels, accessoires en verlichting maak je er een succes van. Veel plezier met het inrichten van jouw bar!

admin
the authoradmin

Geef een reactie