InspiratieWoonkamer

Wat dacht je van een keukenshowroom aan huis?

Wat dacht je van een keukenshowroom aan huis
537Views

Als je net een nieuw huis gekocht hebt of je bent bezig met een ingrijpende verbouwing dan zijn er veel keuzes die je moet maken. Zo ook de keuken. Ga je deze helemaal veranderen en hoe ziet jouw ideale keuken er dan uit? Je kunt online veel ideeën opdoen of uit foto’s en folders van keukenleveranciers. Het is ook leuk om keukenshowrooms te bezoek maar dat maakt de keuze soms niet eenvoudiger. Wat past nou echt in jouw huis en welke keuken benut de beschikbare ruimte optimaal? Dan is het natuurlijk het beste als er iemand in jouw keuken komt kijken met verstand van zaken. Wat zou je ervan vinden als je een keukenshowroom aan huis kon regelen?

Een keukenshowroom aan huis – maar hoe dan?

Het heel eenvoudig om een keukenshowroom aan huis te regelen. Hoe gaat dit in zijn werk? Uiteraard komen ze niet langs met een vrachtwagen vol keukenkastjes, keukenapparatuur en andere benodigdheden voor je nieuwe keuken. Wat een adviseur wel bij zich heeft is een laptop met daarop een programma waarmee hij je nieuwe keuken zo gedetailleerd mogelijk kan vormgeven. Dan zorg jij met je huisgenoten voor de noodzakelijke input en gaan jullie met de keukenadviseur vervolgens aan de slag met de exacte maten van jullie keuken. Bekijk het complete assortiment aan en deel vervolgens de keuken helemaal naar wens in. Bepaal je voorkeur voor bijvoorbeeld losse apparaten zoals ijskasten en afwasmachines of juist voor inbouwapparatuur. Wat zijn je wensen voor materialen en kleuren? Wil je landelijk of juist strak? Met een 3D vormgeving zie je direct het resultaat van jouw droomkeuken. En je kunt dit natuurlijk ook ter plekke weer helemaal aanpassen als je zaken toch liever anders ziet.

Welke acties volgen op de keukenshowroom aan huis?

Deze snelle methode van het vormgeven van je keuken, geeft je ook ruimte om te experimenteren. Doe je dit in een fysieke showroom, dan hangt het resultaat af van je geheugen, je ruimtelijk inzicht en je inlevingsvermogen. Nu zie je meteen hoe het totaalplaatje eruit ziet. Ben je akkoord met de 3D-weergave van je droomkeuken, dan wordt de bestelling van alles wat je keuken nodig heeft in gang gezet. Afhankelijk van de onderdelen zul je een korte tijd moeten wachten tot alles van je bestelling gereed is. Dan volgt de volgende stap: levering en montage.

Van een keukenshowroom aan huis tot uiteindelijke montage

Als de keuken klaar staat voor levering, maken jullie onderling een afspraak voor bezorging en montage. Montage gebeurt door professionele installateurs. Alles wat in je keuken komt te staan, wordt secuur en veilig bezorgd. De installateurs pakken alles uit, monteren je gehele keuken en testen of alles werkt. Daarna nemen ze alle verpakkingsmaterialen mee en laten je nieuwe keuken netjes en schoon achter. Wanneer zij vertrokken zijn, is tijd om de laatste hand te leggen om er een persoonlijke touch aan te geven. Richt je planken in met je favoriete kookboeken, vrolijke accessoires of een prachtig servies.

admin
the authoradmin

Geef een reactie