InspiratieKeukenTipsTuinVerbouwingenWoonkamer

De nieuwste woningtrends

Beton cire
1.2KViews

Ben jij op zoek naar nieuwe trends voor je woning? Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe uitstraling voor jouw woning, zijn er veel verschillende mogelijkheden. Homeofconcrete kan jou nieuwe ideeën geven om jouw woning een make over te geven. Een populaire trend in woningen is de beton look. Dit geeft een moderne en industriële uitstraling. Dit betekend echter niet dat het koud oogt! Wanneer je voor een beton look kiest, hoef je niet je hele woonkamer in deze tint te verven. Je kan bijvoorbeeld ook alleen een muur of een aantal meubels een betonlook geven. De betonlook is gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld hout of andere natuurlijke materialen. Zo heb je een mooie balans tussen warme accenten en stoere accenten. De betonlook is echter niet alleen voor de huiskamer, er zijn meerdere toepassingen waar je een ruimte een nieuwe look kan geven.

Beton cire in de badkamer

Betoncire is gemaakt van cement, zandkorrels, gemalen kiezels en wordt aangebracht met speciale hars. Dit maakt de betonstuc waterdicht en slijtvast! Hierdoor is het ideaal om aan te brengen op muren, vloeren en zelfs meubels. Je kan het microcement gemakkelijk zelf aanbrengen. Je kan een beton cire badkamer kopen bij Homeofconcrete en de beton cire zelf aanbrengen. Mocht je tegels hebben aan de wanden of vloeren, is dit geen probleem. Het zorgt juist voor een extra stevige ondergrond. Het is natuurlijk wel belangrijk dat het oppervlak egaal is en de tegels goed recht leggen. Zo zorg je voor een mooi resultaat van de beton cire in jouw badkamer.

Beton cire in de keuken of woonkamer

Beton cire is ook ideaal voor in de woonkamer of keuken. Beton cire is erg hygiënisch door de stof- en waterafstotende kwaliteiten. Dit maakt dat een vloer gemakkelijk schoon te houden is. Daarnaast is het ook erg duurzaam. Waar je normaal een stucadoor moet inschakelen om muren of vloeren te stucen, kan je beton cire gemakkelijk zelf aanbrengen. Hierdoor krijg je een prachtige uitstraling van je ruimte, zonder dat het je veel kost. Emmers met beton cire zijn gemakkelijk online te bestellen bij Homeofconcrete. Zorg dat de ondergrond goed schoon wordt gemaakt en vetvrij is, zodat de primer goed kan hechten voordat je de andere beton cire lagen aanbrengt. Binnen 5 dagen is een vloer gedroogd zodat je kan genieten van de nieuwe look in jouw keuken of woonkamer.

Kies voor een vintage look met chalk paint

Naast een betonlook, is chalk paint ook erg populair onder de doe het zelvers. Dit wordt vaak gebruikt om oude meubels op te leuken. Misschien heb je nog een oud kastje wat er een beetje saai uitziet. Met chalk paint kan je een simpel meubelstuk gemakkelijk een volledig nieuwe uitstraling geven. Door de matte uitstraling krijgen voorwerpen een vintage look. Het voordeel van chalk paint is dat het makkelijk in gebruik is. Je hoeft niet de oude verflaag eraf te schuren en te zorgen voor een volledig egaal oppervlak. Door de dikke dekking, kan je de chalk paint gemakkelijk over andere lagen verf of texturen aanbrengen. Chalk paint is ook mooi te combineren met betonlook vloeren of muren voor een mooie combinatie van stoer en vintage. Of je nu je vloeren, muren of meubels een nieuwe uitstraling wil geven, met chalk paint en een betonlook ga je helemaal mee met de woningtrends van nu!

admin
the authoradmin

Geef een reactie