Tips

Waarom jouw bedrijf een mezzanine vloer nodig heeft!

Waarom jouw bedrijf een mezzanine vloer nodig heeft!
799Views

Een snelgroeiend bedrijf kan voor veel problemen komen te staan. Deze had je misschien vooraf niet verwacht, waardoor het lastig kan zijn om hier succesvol op in te springen. Eén van deze problemen is een opslag tekort. Een mezzanine vloer is hier een ideale oplossing voor. We vertellen je er graag meer over in deze blog.

Wat is een mezzanine vloer?

Een mezzanine vloer is een vloer die je kunt monteren tussen twee bestaande verdiepingen. Deze vloer kan voor verschillende doeleinden goed uitkomen, één daarvan is het gebruik als opslagruimte. Een mezzanine vloer is namelijk erg stevig, en heeft een draagvlak van 3500 kg per vierkante meter. Door een mezzanine vloer te installeren, bied jij jezelf de mogelijkheid tot extra opslag, zonder daarvoor te hoeven verbouwen of te verhuizen.

Op maat gemaakt

Misschien maak jij je zorgen over of een mezzanine vloer wel succesvol in jouw bedrijfspand geïnstalleerd kan worden. Nolte Mezzanine neemt deze zorg bij je weg, aangezien zij de mezzanine vloeren op maat maken. Dit betekent dat zij rekening houden met de maat van jouw bedrijfspand, maar ook met de huisstijl. De vloer hoeft dus niet op een negatieve wijze op te vallen, maar zal precies in jouw bedrijfspand vallen als elke andere stelling of vloer.

Geleverd als bouwpakket

Mezzanine vloeren worden als bouwpakket geleverd. Dit betekent dat jij ervoor kan kiezen om deze zelf te installeren. De vloeren worden geleverd met een duidelijke handleiding, waardoor het voor iedereen mogelijk is om de vloer succesvol in elkaar te zetten. Vertrouw jij dit toch niet helemaal? Dan kun je ervoor kiezen om deze installatie te laten doen door één van de monteurs van Nolte Mezzanine. Hiermee weet jij zeker dat de installatie op succesvolle wijze uitgevoerd wordt.

Nolte Mezzanine

Wil jij meer weten over mezzanine vloeren, of over andere magazijnoplossingen? Neem dan eens kijkje op de website van Nolte Mezzanine! Deze staat vol met verschillende magazijnoplossingen, waaronder de mezzanine vloer. Zou jij graag met een specialist overleggen wat er voor jouw magazijn precies slim is om te doen? Eén van de medewerkers van Nolte Mezzanine staat je graag te woord.

admin
the authoradmin

Geef een reactie