TipsVerbouwingen

Houten ladder kopen

Houten ladder kopen
741Views

Ga je een houten ladder kopen dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. We helpen je graag.

Hoogte van de ladder

Als eerste bepaal je de hoogte waarop je gaat werken. Dat is dus de maximale hoogte waar je veilig bij moet kunnen komen. Als je deze hoogte weet dan is de volgende stap het meest lage punt waar je bij moet kunnen met een ladder. Dat klinkt misschien een beetje tegenstrijdig maar dat heeft met het volgende te maken. Wanneer je een ladder tegen een muur aanzet dan staat de onderkant een eind van de muur af. Dat zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld prima bij je dakgoot kunt. Maar dat de ladder te ver van de muur afstaat om bij het raamkozijn te kunnen. Daar moet je dus goed op letten.

Welke houten ladder

Er zijn enkele- en uitschuifbare houten ladders. De enkele ladder bestaat uit 1 deel. Dat maakt hem licht en goed hanteerbaar. Het nadeel kan zijn wat we hierboven hebben beschreven. Je kunt prima bij de dakgoot maar minder makkelijk bij het kozijn. Daarvoor hebben we de uitschuifbare ladder. Deze ladder is uitgeschoven lang genoeg om bij de dakgoot te komen. Schuif je hem een klein beetje in dan heb je een ladder die hoog genoeg is om bij het kozijn te komen. Zo heb je een ladder die op diverse hoogtes geplaatst kan worden. Herken je jezelf in deze situatie dan is de uitschuif – of optrek houten ladder het meest geschikt voor jou.

Decoratieve houten ladders

Naast praktisch zijn houten ladders mooi om te zien. Dat betekent dat ze een aanwinst zijn als decoratie in je huiskamer. Zo worden de ladders gebruikt om bijvoorbeeld planten aan op te hangen. Of je gebruikt ze om andere accessoires op te zetten of aan te hangen. Een hele specifieke ladder is de handdoek- of badkamerladder. Deze ladder wordt in de badkamer gebruikt om handdoeken aan op te hangen. De houten ladder kan namelijk prima in een natte ruimte geplaatst worden.

Je houten ladder koop je bij van Eldik Ladders

Welke houten ladder je ook nodig hebt, je koopt hem bij Van Eldik Ladders. Zij hebben deze ladders gewoon op voorraad staan. En met de eigen werkplaats is een ladder ook zo gemaakt. Heb je vragen over het gebruik van de houten ladder? Bel dan met de makers van de ladders. Ze helpen je altijd graag!

admin
the authoradmin

Geef een reactie