TipsVerbouwingen

Wat is HR++ glas en wat zijn de voordelen van dit type glas?

Wat is HR++ glas en wat zijn de voordelen van dit type glas
759Views

HR++ glas is een veel verkocht type glas. Ben jij benieuwd naar wat HR++ glas precies is, wat de voordelen zijn van dit type glas en waar je dit glas eenvoudig kunt bestellen? Lees dan snel verder! In deze blog vertellen we jou alles over dit type glas. 

Wat is HR++ glas precies?

HR++ glas bestaat uit twee glasplaten met een spouw ertussen. Deze spouw is gevuld met speciaal gas en bevat een HR coating. Door deze spouw kan er geen koude lucht de woning binnenkomen en ontsnapt er geen warme lucht. De spouw heeft dus een zeer isolerende werking. De afkorting HR staat voor hoogrendements glas en isoleert twee tot drie keer beter dan dubbel glas. 

De voordelen van HR++ glas

Het eerste voordeel van HR++ glas is dat het energie besparend is. De reden hiervoor is dat het een isolerende werking heeft. Zo isoleert HR++ glas twee tot drie keer beter dan dubbel glas en zelfs vijf tot zes keer beter dan enkel glas! Het glas is voorzien van ene speciale spouw welke is gevuld met HR coating en een speciaal gas. Wanneer een woning goed geïsoleerd is, wordt er energie bespaard. Dit heeft twee bijkomende voordelen: je energierekening daalt fors en het is beter voor het milieu! 

Het tweede voordeel van HR++ glas is dat het geluidswerend is. Door het dikke glas is er minder kans op overlast dan bij enkel glas of dubbel glas. Hierdoor ervaar je uiteindelijk meer rust en comfort ervaren! Dit is natuurlijk ook een erg fijn voordeel! 

Het derde voordeel van dit type glas is dat je huis beter beveiligd is dan bij enkel glas of dubbel glas. Door de dikte van het glas is de kans op breken zéér klein. Het is hierdoor erg lastig om binnen te dringen en dit geeft natuurlijk een veilig gevoel! Daarnaast is het type glas ook veiliger voor gezinnen met jonge kinderen. 

HR++ glas kopen 

Ben je na het lezen van deze blog overtuigd van HR++ glas? Of wil je graag kijken naar de overige soorten glas? Dan adviseren wij jou om zeker een bezoekje te brengen aan de webshop van Glasgigant. Bij GlasGigant vind je in slechts 3 stappen de juiste maat. Heb je nog verdere vragen of ontvang je graag persoonlijk advies? Twijfel dan niet en neem contact op met GlasGigant! 

admin
the authoradmin

Geef een reactie