InspiratieTipsVerbouwingen

Je badkamer een nieuwe look geven

Badkamer
3.5KViews

Een interieur inrichten of een bepaalde interieurstijl kiezen doe je met gevoel. Wat vind jij mooi en wat past er bij jouw persoonlijkheid? Daarnaast kijk je vaak naar wat er op dit moment trendy is hoe interieurstylisten een moderne look geven aan elke kamer. Op dit moment is een betonlook van Homeofconcrete erg in trek. Een strakke betonnen vloer, betonnen trap of zelfs de muur van beton. Het geeft een erg strakke, moderne maar ook warme look aan welke kamer dan ook. Beton kan je namelijk erg goed gebruiken om je huis zo in te richten als je zelf wil. Het beton vormt de basis en jij kan er zelf mee doen wat je wil. Bijna alle stijlen zijn goed te combineren met deze grijze ondergrond.

Betonnen badkamer

Zo kan je bijvoorbeeld een hele mooie badkamer creëren met beton. Daar hoeft niet eens een hele verbouwing bij te komen kijken. Je kan gewoon beton cire voor de badkamer online kopen en het zelf gieten. Doordat de samenstelling van de beton cire waterdicht is, kan het goed gebruik worden in een natte omgeving zoals de badkamer, keuken of toilet. Doordat de vloer of de wanden naadloos kunnen worden aangebracht heb je nooit meer last van vochtige of smerige voegen. Het product is schimmelwerend en watervast. Handiger kan bijna niet in de badkamer.

Kies een kleur met chalk paint

Om je interieur leuk af te maken en goed te kunnen stijlen is er meer nodig dan alleen een mooie vloer of leuke muren. De kleuren van je huis zijn namelijk ook erg belangrijk en bepalend voor de sfeer. Meestal als je voor de betonlook gaat, ga je ook daadwerkelijk voor een betonachtige grijze kleur. Mocht je dat niet zo zien zitten, kan je het altijd met chalk paint overschilderen. Chalk paint is namelijk een soort verf die op bijna alle materialen in een keer goed dekt en goed blijft zitten. Deze verf is erg makkelijk te gebruiken en kan dus zelfs op beton. Kies voor een mooie kleur en schilder je vloer, de muur, het trappenhuis of andere meubels met chalk paint en geniet van gezellig kleuren.

Beton cire online kopen

Een betonlook is dus helemaal hip en staat goed in elk soort interieur. Daarnaast is het ook nog eens makkelijk te realiseren in wat voor huis je ook woont. Je kan namelijk de betoncire online kopen en zelf aanbrengen in je huis. Het is een erg makkelijk klus ten opzichte van andere soorten vloeren leggen. Zorg ervoor dat de ondergrond goed afgewerkt is, vrij van scheuren en hobbels. Plak de zijkanten en muren af met tape en zorg ervoor dat alles waar geen spetters op mogen komen uit de kamer is. Begin met gieten en maak de vloer gelijk als alles bedekt is. Ga er nogmaals overheen met een mooie primer en laat de vloer opdrogen. Binnen no time heb je zelf een prachtige vloer gelegd en kan je genieten van de betonlook in jouw huis.

admin
the authoradmin

Geef een reactie