Inspiratie

Een lichtstraat voor niet-geïsoleerde ruimtes, leg eens uit…

Een lichtstraat voor niet-geïsoleerde ruimtes, leg eens uit…
948Views

Bij GLASvakwerk.nl hebben we hoogwaardige vlakke (ventilerende) lichtstraten die met zorg op maat worden gemaakt. Onze specialiteit? Lichtstraten voor niet-geïsoleerde, open buitenruimtes. Laten we dieper ingaan op wat dit precies inhoudt.

Onze open uitbouw / aanbouw lichtstraten

In het kort: we bieden prachtige, hoogwaardige vlakke lichtkoepels – ook wel eens daklicht genoemd – met een schitterende lichtinval, strak en eenvoudig design, een zeer betaalbare prijs en eenvoudige montage. Deze zijn perfect geschikt voor niet-geïsoleerde situaties, een uitbouw / aanbouw lichtstraat van GLASvakwerk is dan ook speciaal geschikt voor een open buitenruimte zoals overkappingen en carports. Wat onze lichtstraten echt bijzonder maakt, is dat ze altijd “frameless” zijn, wat betekent dat ze bestaan uit slechts één enkele ruit van gelaagd en gehard veiligheidsglas, met een dikte van 10,76 mm.

Ons aanbod van enkele ruit vlakke lichtkoepels omvat ook extreem grote afmetingen, speciaal ontworpen voor platte daken. We adviseren een hellingshoek van 5-15 graden voor optimale prestaties. Onze glasplaten zijn rondom voorzien van een aluminium druiplijst en worden geleverd met voorgeboorde gaten van 24 mm, inclusief bevestigingsmaterialen zoals RVS adapters en stokbouten voor moeiteloze montage.

U heeft de keuze uit helder of mat glas (met matte folie) en bij de standaard maten kunt u optioneel een losse opstand toevoegen. Bovendien bieden we handige montageproducten, zoals de juiste houtboor, torxbitje en kit, om de installatie soepel te laten verlopen. Als u liever een zorgeloze ervaring heeft, kunt u ook kiezen voor een lichtstraat inclusief montage op locatie voor een scherpe vaste prijs.

Bij GLASvakwerk.nl staat klantenservice hoog in het vaandel, en we houden ons aan onze afspraken. We hebben bewust gekozen voor een select assortiment, eigen transport en optionele montage. Hierdoor kunnen we u een totaalpakket bieden, snelle levering garanderen en concurrerende prijzen hanteren. Voor meer informatie, bekijk onze website en ontdek hoe we uw project kunnen verlichten.

admin
the authoradmin

Geef een reactie