Inspiratie

Zo maak je jouw interieur helemaal klaar voor de herfst 

Zo maak je jouw interieur helemaal klaar voor de herfst
326Views

De gezelligste maanden van het jaar breken weer aan. Hoewel de zomerliefhebbers nog niet moeten denken aan de herfst, komen we er echt niet onderuit. Stiekem ook wel heel gezellig. Met z’n allen knus bij elkaar, het gebruik van warme materialen, accessoires en donkere avonden vol kaarsjes en sfeervolle lichtjes. Voordat de herfst echt goed losbarst, moet er waarschijnlijk nog wel wat gebeuren in huis. Is jouw interieur al helemaal klaar voor de herfst? Of besteed je de afgelopen tijd al uren aan het bekijken van decoraties en meubels op www.intens-wonen.nl

Herken jij je in dat laatste? Dan wordt het hoog tijd om hier nu echt werk van te maken. Met behulp van de volgende tips maak jij jouw interieur helemaal klaar voor de herfst en wordt het volop genieten de komende maanden. 

Maak een statement 

Natuurlijk hoef je niet elk seizoen het gehele interieur op z’n kop te gooien. Maar het is wel leuk om soms iets extra’s toe te voegen. Comfort speelt een essentiële rol tijdens de donkerste maanden van het jaar. Je wil lekker kunnen ontspannen, genieten van de knusheid en warmte van je eigen woning. Dat betekent dat investeren in zitmeubelen en vloerkleden bijvoorbeeld geen overbodige luxe is. 

Een slimme manier om jouw interieur direct nieuw leven in te blazen is het gebruik van een eyecatcher. Denk bijvoorbeeld aan een fantastische loungestoel of een groot nieuw vloerkleed. Hiermee maak je je interieur in één klap een stuk knusser. Het ziet er gelijk anders uit. Heerlijk voor de donkere avonden. 

Nieuwe planten en bloemen 

Wil je jouw interieur helemaal in de herfstsferen brengen, maar heb je slechts een klein budget? Geen paniek. Want ook met een klein budget is er heel veel mogelijk. Haal bijvoorbeeld eens een mooi herfstboeket in huis. Bloemen doen het altijd goed binnen een interieur en hoeven ook niet al te duur te zijn. Doe je liever wat langer met al dat groen in je huis? Kies dan voor een warme herfstplant. Deze zijn rond deze tijd al volop te vinden in tuincentra, maar ook bij de plaatselijke bloemist. 

Heerlijke geuren in huis 


Het voordeel van de herfst is dat je weer ongegeneerd kaarsen aan kunt steken. Er hoeft geen speciale reden voor te zijn. Wanneer de zon ondergaat, kunnen de kaarsen weer op tafel gezet worden. Heel gezellig en het ruikt ook nog eens zo fijn. Wist je dat er ook heel veel geurkaarsen zijn die jouw huis extra in de herfstsferen brengen? Ook geurkaarsen doen het heel goed. Zo geniet je de hele dag van een herfstachtige geur en is het heerlijk thuiskomen. 

Maak schoon 

Het voor- en najaar zijn bij uitstek geschikt om de woning eens goed op te ruimen en schoon te maken. En nee, niet zoals je normaal schoonmaakt. Dit keer echt grondig. Zoek alle kastjes uit, maak de plinten schoon, kruip op plekken waar je anders nooit komt en zorg ervoor dat alles aan kant is voor het nieuwe seizoen losbarst. 

admin
the authoradmin

Geef een reactie